Palkanlaskenta Helsinki

Eri toimialojen pk-yrityksille ja yhdistyksille tarjoamme muiden taloushallinnon palveluiden lisäksi myös mahdollisuuden hoitaa palkanlaskennan kauttamme. Meiltä onnistuu muun muassa palkkojen laskenta ja maksatus, palkkakirjanpito sekä lakisääteisten ilmoitusten tekeminen. Tilibic Oy tarjoaa palveluita yrityksille.

Palkanlaskenta asiantuntemuksella!

Palkkahallinto

Tiedämme kuinka tärkeää on, että työntekijät saavat palkkansa oikein ja sovittuna päivänä. Nykyaikaisten järjestelmien ansiosta tietojen kuten työtuntien, verotuksen sekä poissaolojen kerääminen käy nopeasti ja täsmällisesti. Näiden lisäksi on kuitenkin hyvä, että palkanlaskijalla on tieto myös erilaisista palkkaan vaikuttavista muutoksista laissa sekä toimialakohtaisissa työehtosopimuksissa.
T Meillä Tilibic Oy:ssä Helsingissä työskentelee palkanlaskennan asiantuntijoita, joilta löytyy kokemusta ja tietotaitoa kaikesta mikä liittyy palkanlaskentaan, palkkojen maksuun ja lainsäädäntöön. Palkanlaskijamme tekevät muun muassa tilitykset ja kirjoittavat asiakirjoja sekä tilastoja palkkahallintoon liittyen.

Palkanlaskennassa on huomioitava muun muassa työsopimuslaki, työaikalaki, ennakkoperintälaki ja vuosilomalaki, jotka kaikki vaikuttavat osaltaan siihen minkä suuruista ja miten palkka maksetaan. Ilman näiden lakien ymmärtämistä, voi palkanmaksussa tapahtua helposti virheitä tai viivästyksiä. Ulkoistamalla palkanlaskennan meille, voit olla varma, että yrityksesi työntekijöiden palkanmaksu tapahtuu lain edellytysten mukaisesti ja ajallaan! 

Palkkahallinto

Palvelumme sisältää mm.:

  • palkanlaskennan ja maksamisen
  • poissaolotietojen käsittelyn
  • palkkalaskelmien toimittamisen
  • lakisääteisten toimenpiteiden hoitamisen
  • raportoinnin

Moderni & kustannustehokas palkanlaskenta

Sähköisten palkanlaskentajärjestelmien avulla palkkatietojen muutokset, työtunnit, lomat ja muut tiedot siirtyvät palkanlaskentaa varten nopeasti ja luotettavasti. Tarjoamamme palvelut ja ratkaisut sopivat täydellisesti pienten ja keskisuurten helsinkiläisten ja muualla Suomessa sijaitsevien yritysten palkkahallinnon toteuttamiseen. Palkanlaskennan ulkoistaminen ja osittainen automatisointi keventää heti myös yrityksesi hallinnollisia rutiineja.

Panostamme laadukkaaseen ja asiakaslähtöiseen palveluun, jossa huomioidaan yritysten yksilölliset tarpeet. Noudatamme kaikissa palveluissamme Suomen Taloushallintoliiton laatimia alan yleisiä TAL2018 sopimusehtoja. Kun tilaat sekä palkanlaskennan että kirjanpitopalvelut kauttamme, voidaan palkkatapahtumat siirtää automaattisesti yrityksesi kirjanpitoon ja maksatukseen. Palkanlaskentaa varten määrittelemme juuri sinun yrityksellesi parhaiten sopivat käytännöt ja järjestelmät.

Tehostamalla palkanlaskentaprosessia yrityksesi saa hoidettua palkanlaskennan kustannustehokkaasti ja varmasti. Yritystoiminnan muuttuessa, kasvaessa tai kehittyessä myös palkkahallinnon kokonaisuus voidaan määritellä uudelleen.

Ota yhteyttä Tilibic Oy:n palkanlaskijoihin ja aloita palkanlaskentaprosessin tehostaminen kanssamme!

Tarjoamme kokonaisvaltaiset talous- ja palkanlaskennan palvelut Helsingissä, pääkaupunkiseudulla ja koko Suomessa. Ei ole merkitystä millä toimialalla yrityksesi toimii, sillä meiltä löydät ammattitaitoiset palkanlaskijat ja taloushallinnon asiantuntijat, jotka ymmärtävät toimialasi erityispiirteet ja lainsäädännöt.