Yhdistysten kirjanpito

Yhdistykset ovat aina kirjanpitovelvollisia. Koska yhdistysten tuloslaskelman ja taseen rakenne ei vastaa yritysten kirjanpitoa, on tehtävä hyvä ulkoistaa yhdistysten kirjanpitoon erikoistuneelle ammattilaiselle. Me Tilibic Oy:ssä pystymme tarjoamaan kattavat kirjanpitopalvelut yhdistyksille Helsingissä, pääkaupunkiseudulla ja koko Suomessa.

Meillä on kattava yhdistysasiakaskunta, joka hyödyntää sähköisen taloushallinnon työkalujamme. Ymmärrämme yhdistyksen toiminnan lainalaisuudet ja osaamme rakentaa toimivia raporttipohjia kunkin yhdistyksen yksilölliseen tarpeeseen. Laajasta asiantuntijaverkostostamme löytyvät myös yhdistyksiin perehtyneet ja motivoituneet tilintarkastajat.

Yhdistyksen kirjanpito asiantuntevasti!

Voit ulkoistaa yhdistyksen kirjanpidon kokonaisuudessaan meille. Yhdistysten taloushallintoon erikoistuneet ammattilaiset hoitavat kirjanpitoon liittyvät tehtävät täsmällisesti ja ajallaan.

Ota yhteyttä!

Soita tai jätä meille viesti, niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten. Saat meiltä niin neuvontaa kuin ratkaisuja yhdistyksen kirjanpidon toteuttamiseen ja raportointiin.