Tilitoimisto & Taloushallinto Vantaa

Tilitoimisto Tilibic Oy tarjoaa kirjanpito- ja neuvontapalveluita Vantaalla. Olemme asiakaslähtöinen ja helposti lähestyttävä tilitoimisto, jonka kautta saat yrityksellesi tai yhdistyksellesi asiantuntevan kirjanpitäjän hoitamaan kaikki kirjanpitoon liittyvät tehtävät.

Tilitoimistomme toimii pitkän kokemuksen tuomalla asiantuntemuksella, joten meidän käsissämme yrityksesi taloushallinto on varmoissa käsissä. Meiltä saat kaikki tarvittavat kirjanpitopalvelut kilpailukykyisin hinnoin yrityksesi toimialasta riippumatta.

Tarjoamme taloushallinnon palvelut etenkin pienille ja keskisuurille yrityksille sekä yhdistyksille. Kohtelemme asiakkaitamme aina yksilöllisesti, tarjoamalla räätälöityjä ratkaisuja yrityksen koon ja tarpeen mukaan. Kirjanpidon hoidamme kustannustehokkaasti yrityksen kanssa sovituin ehdoin.

Tilitoimistomme palveluihin kuuluvat kaikki kirjanpitäjän palvelut, kuten:

  • Sähköinen taloushallinto
  • Kirjanpito & tilinpäätös
  • Palkanlaskenta
  • Yhdistysten kirjanpito
  • Neuvontapalvelut

Huolellinen kirjanpito ja luotettava kirjanpitäjä Vantaalta

Asiakaslähtöinen palvelu toiminnan kulmakivenä

Yrityksen talouden yksi tärkeimmistä osa-alueista on kirjanpito. Kirjanpito ja tilinpäätös on laissa määrätty jokaiselle yritystoimintaa harjoittavalle. Kirjanpitoon listataan kaikki yksittäiset ostovelat ja myyntisaamiset. Näin syntyy yleiskuva yrityksen tai yhteisön tilasta ja taloudellisesti toiminnasta. Yrityksen toiminnan tuloksellisuudesta kertoo kirjanpidossa laadittu tuloslaskelma. Taseesta taas ilmenee muu yrityksen vakavaraisuus sekä maksuvalmius. Jotta nämä tiedot olisivat oikein, tulee kirjanpito laatia tarkasti ja oikeaan aikaan. Kirjanpidosta saatavia tietoja yrityksen johto käyttää päätöksenteossaan ja yrityksen toiminnan kehittämisessä sekä arvioimisessa. Lukujen perusteella pystytään myös laatimaan muita hyödyllisiä laskelmia ja ennusteita.

Myös muut tahot kuten pankit ja yhteistyökumppanit saattavat olla kiinnostuneita yrityksen kannattavuudesta, vakavaraisuudesta ja maksuvalmiudesta. Kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä saadaan tiedot myös veroilmoitukseen. Muun muassa näistä syistä, tietojen virheettömyys on ensiarvoisen tärkeää.

Asiakaslähtöinen palvelu toiminnan kulmakivenä

Tilibic Oy:lta saat yrityksesi taloushallinnon kumppaniksi ystävällisen henkilökunnan, nykyaikaisen kirjanpidon sekä laadukkaat taloushallinnon ohjelmistoratkaisut Visma Netvisor, Procountor ja Fennoa. Pyrimme aina tarjoamaan asiakasyritykselle parhaiten sopivan taloushallinnon ratkaisun: helppokäyttöisten ohjelmien avulla pääset myös itse seuraamaan yrityksesi tärkeitä lukuja ja laskelmia. Kirjanpitäjämme neuvovat sinua ja vastaavat kaikkiin taloushallintoon liittyviin kysymyksiin!

Ulkoistamalla kirjanpidon tehtävät meille, voit keskittyä ydinosaamiseen ja yrityksesi toiminnan kehittämiseen. Tuotamme kirjanpitopalvelut ja laskelmat täysin yrityksesi tarpeesta ja toiveesta riippuen. Kirjanpitäjämme tekevät läheistä yhteistyötä asiakasyritysten kanssa, oppien näin tuntemaan yrityksen liiketoiminnan läpikotaisin.

Taloushallinto

Moderni, kustannustehokas ja reaaliaikainen ratkaisu

Kirjanpito & Kirjanpitäjä

Täsmällistä ja ajallaan toteutettua kirjanpitoa

Palkanlaskenta

Palkkojen laskenta, maksu ja raportointi

Yhdistysten kirjanpito

Kirjanpitopalvelut yhdistyksille

Neuvontapalvelut

Neuvontaa taloushallinnon asiantuntijoiltamme

Järjestelmät

Taloushallinnon-
järjestelmät

Sähköinen taloushallinto mahdollistaa joustavan palvelun

Tilibic Oy palvelee asiakkaita Vantaan alueella yli 30 vuoden kokemuksella. Kirjanpitäjämme ovat pk-yrityssektorin ja yhdistysten kirjanpidon ja talouden suunnittelun ammattilaisia, joihin asiakkaamme luottavat. Toivotamme tervetulleeksi myös uudet asiakkaat yrityksen koosta ja toimialasta riippumatta!

Tositteet kuten myynti- ja ostolaskut, kuitit ja tiliotteet siirtyvät nykyään sähköisten ohjelmien ansiosta kätevästi suoraan kirjanpitojärjestelmiin ja kirjanpitäjälle. Ei ole siis merkitystä missä päin Suomea yrityksesi sijaitsee. Järjestelmät myös tallentavat tositteet, jolloin erillisiä arkistoja ei enää tarvita. Kirjanpitäjämme laativat toimivat menetelmät, joilla kaikki yrityksesi liiketapahtumat saadaan kirjattua oikein.

Kirjanpitäjältämme saat myös muita hyödyllisiä raportteja ja analyyseja yrityksesi talouden tilasta sekä kehityksestä.

  • Raportointi
  • Analyysit
  • Tunnusluvut

Ota yhteyttä Tilibiciin, kun etsit luotettavaa ja ammattitaitoista kirjanpitäjää!

Räätälöimme kirjanpitopalvelut yrityksesi yritysmuodon, koon ja tarpeen mukaan. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta palvelemme asiakkaitamme myös Vantaalla. Olet aina tervetullut keskustelemaan kanssamme yrityksesi kirjanpidon sekä talouden hallinnan ratkaisuista. Ota rohkeasti yhteyttä meihin lomakkeella. Voit soittaa myös numeroon, 050 583 2755. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme.